Makkaratehtaan tuotteet

Hevospaisti makkara

A:lk Täysliha-ruokamakkara, hevosen- ja sianlihasta valmistettu monikäyttöinen tumma lenkkimakkara. Laktoositon, gluteeniton, maidoton ja natriumglutamaatiton. Tumman värin ja erinomaisen maun johdosta tuote poikkeaa selvästi muiden yritysten lenkki-/grillimakkaratyyppisistä tuotteista. Koska Hevospaistimakkara on valmistettu luonnonsuoleen ja on erittäin lihaisa, se soveltuu erinomaisesti höyrytykseen, grillaukseen, erilaisiin keittoihin, uunimakkaraksi tai syötäväksi sellaisenaan kylmänä - miten vain.

Saatavana 450g pakkauksissa tai SK pakkauksessa n. 2,3kg

   

Hevosteemakkara

A:lk täysliha-leikkelemakkara, hevosen- ja sianlihasta valmistettu. Laktoositon, gluteeniton, maidoton ja natriumglutamaatiton. Sopii mainiosti myös keittoon tai kastikkeeseen. Saatavana n. 0,5 kg:n tai n. 1,8 kg:n SK pötköinä.

   

Hevospalvimakkara

Hevosen- ja sianlihasta sekä ohraryyneistä valmistettu palvattu ryynimakkara. Tuote on kypsennetty savu-uunissa, joten sen rakenne on rapea ja sekä maku että väri ovat erinomaiset. Koska Hevospalvimakkara on valmistettu luonnonsuoleen, se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi monin eri tavoin esim: Grillattavaksi, höyrytettäväksi, paistettavaksi, kastikkeisiin tai ihan sellaisenaan kylmänä.

Ei tuotannossa.